Hydraulisylintereiden korjaus ja muut palvelut ammattitaidolla Pyhäsalmella

Yhteydenotto

Pikapaja Oy hydraulisylintereiden kokenut ja kattavat palvelut tarjoava asiantuntija Pyhäsalmella. MIRO-sylintereiden suunnittelun sekä valmistuksen lisäksi saat kauttamme palvelut kaiken merkkisten hydraulisylintereiden korjaukseen. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat MIRO-varaosat.

Lue lisää ja ota yhteyttä, kun etsit asiakaslähtöistä sylinterin korjauspalvelua!

Hydraulisylintereiden asiantuntijoina tarjoamme asiakkaillemme palvelut myös sylintereiden korjaukseen sekä kattavan varaosavalikoiman. Korjaustarpeen yllättäessä kannattaa hyödyntää ammattitaitoisen huoltajan palveluita. Näin pidennät sylintereiden käyttöikää ja teet myös huomattavia kustannussäästöjä.

Sylintereiden korjauspalvelut vahvalla ammattitaidolla

Oletko havainnut kalustosi hydraulisylintereiden toiminnassa puutteita tai epävarmuutta? Aina ei ole tarvetta tilata täysin uutta sylinteriä, sillä usein se voidaan myös korjata. Esimerkiksi pyöräkoneiden, kaivureiden tai dumppereiden sylintereiden kohdalla ammattitaidolla toteutettu korjaus voi tuoda merkittäviä kustannussäästöjä yrityksellesi.

Pikapaja Oy:ssä sinua palvelevat metallialan asiantuntijat, joille hydraulisylintereiden huollot ja korjaukset ovat arkipäivää. Toteutamme sekä pienet ja yksinkertaiset että vaativatkin remontit laadukkaasti ja tarpeen mukaan myös nopealla aikataululla.

Lisätietoja sekä alustavan kustannusarvion sylinterihuolloista saat Pikapaja Oy:n Leo Kalaselta,  050 369 008

Olemme korjanneet menestyksekkäästi muun muassa seuraavan merkkisten koneiden sylintereitä: Hitachi, Volvo, Komatsu, Cat, Daewoo, JCB, Toshiba, Kobelco.

Lue lisää yrityksemme toiminnasta

Sylintereiden varaosat

Kauttamme saat alkuperäiset MIRO-varaosat hydraulisylintereihisi. Korkealaatuisilla varaosilla takaat pitkään toimivat sylinterit myös kovassa käytössä ja haastavissa olosuhteissa. Meiltä löydät sekä uudet sylinteriputket että sylinterivarret tiensä päähän tulleiden osien tilalle. 

Varaosavalikoimastamme löydät lisäksi tiivisteet ja tiivistesarjat lähes sylinteriin kuin sylinteriin. Lisätietoja varaosista antaa Pikapaja Oy:n Juhani Kalanen,  050 369 008

Tutustu MIRO-sylintereihin