Yksilöllisesti räätälöidyt hydraulisylinterit Pyhäsalmelta kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä

Pikapaja Oy on hydraulisylintereihin erikoistunut metallialan yritys Pyhäsalmella, Pohjois-Pohjanmaalla. Suunnittelemme ja valmistamme korkealaatuiset MIRO-hydraulisylinterit yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaisesti.

Tarjoamme tinkimätöntä, vaativimpiakin odotuksia sekä haastavia olosuhteita vastaavaa laatua kilpailukykyiseen hintaan. Toimitamme sylinterit yrityksille kaikkialle Suomeen ja ulkomaille.

Saat kauttamme yksilöllisesti suunnitellut ja ammattitaidolla valmistetut MIRO-hydraulisylinterit kilpailukykyisin hinnoin. Tarpeen mukaan olemme valmiit palvelemaan nopeallakin aikataululla, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä! Saat meidät parhaiten kiinni puhelimitse, mutta voit esittää lisäkysymyksiä tai jättää tarjouspyynnön myös sähköpostitse sekä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

MIRO-hydraulisylinterit

C-sarja, kevyeen käyttöön

Kaksitoimisia hydraulisylintereitä kevyeen käyttöön työpaineella 19 Mpa:a. Sylintereiden halkaisijat 32–140 mm. Iskunpituudet vapaavalintaiset, toimitetaan tilausten mukaisesti.

MIRO-sylinterimittataulukko

25-sarja, keskiraskaaseen käyttöön

Kaksitoimisia hydraulisylintereitä keskiraskaaseen käyttöön työpaineella 25 Mpa:a. Sylintereiden halkaisijat 25–160 mm. Iskunpituudet vapaavalintaiset, toimitetaan tilausten mukaisesti.

MIRO-sylinterimittataulukko

B-sarja, raskaaseen käyttöön

Kaksitoimisia hydraulisylintereitä raskaaseen käyttöön työpaineella 25 Mpa:a. Sylintereiden halkaisijat 63–320 mm. Iskunpituudet vapaavalintaiset, toimitetaan tilausten mukaisesti.

MIRO-sylinterimittataulukko

ISO 6020-sylinterit, raskaaseen teollisuuskäyttöön

Kaksitoimisia hydraulisylintereitä raskaaseen teollisuuskäyttöön. Männän halkaisija 32–320 mm. Iskunpituudet vapaavalintaiset, toimitetaan tilausten mukaisesti.

Meiltä myös täysin räätälöidyt hydraulisylinterit

Saat kauttamme yksilöllisesti tarpeeseesi räätälöidyt laadukkaat hydraulisylinterit joko yksittäisinä tuotteina tai tarvitseminasi sarjoina. Suunnittelemme ja toteutamme sylinterit asiakkaan alustavien suunnitelmien tai vanhan sylinterin pohjalta. Tilauksesta valmistamme myös paineilmasylintereitä.

Kysy lisää!

Hydraulisylintereiden käyttö- ja huolto-ohjeita

Laadukkaat hydraulisylinterit eivät tarvitse normaalikäytössä juurikaan huoltoa. Ainoastaan nivellaakerit vaativat säännöllisen rasvauksen moitteettoman toiminnan takaamiseksi. Mikäli sylinterit seisovat pitkään käyttämättöminä, on lisäksi tärkeää huolehtia, että ne on täytetty öljyllä ja että esillä oleva männänvarsi on suojarasvattu. 

Lue lisää muun muassa tiivisteiden vaihdosta seuraamalla alla olevaa linkkiä. Kauttamme saat myös palvelut kaiken merkkisten sylintereiden huoltoihin ja korjauksiin!

MIRO-käyttö- ja huolto-ohjeet

Pyydä tarjous!

Täyty oheinen lomake ja kysy lisätietoja tai jätä tarjouspyyntö tarvitsemistasi sylintereistä. Olemme sinuun yhteydessä pian kilpailukykyisen tarjouksen kera. 

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.