Hydraulisylintereiden asiantuntijat palvelevat Pyhäsalmella

Ota yhteyttä

Pikapaja Oy on hydraulisylintereiden asiantuntija 50 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme korkealaatuiset MIRO-hydraulisylinterit vahvalla ammattitaidolla.

Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Pyhäsalmella, mutta toimitamme sylinterit yrityksille kaikkialle Suomeen ja ulkomaille.

Tervetuloa sylinteritehtaalle!

Metallialan yritys Pikapaja Oy on toiminut sylinterien parissa jo vuodesta 1976 lähtien, eli nyt jo viiden vuosikymmenen ajan. Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita ja yksilöllisiä MIRO-hydraulisylintereitä joko omien standardien tai asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. 

Henkilökuntamme muodostuu monipuolisen kokemuksen omaavista, hydraulisylintereihin erikoistuneista metallialan ammattilaisista. Tarjoamme asiantuntijan palvelut asiakaslähtöisesti, ja tarpeen mukaan pystymme reagoimaan tilauksiin myös nopealla aikataululla. Emme kuitenkaan koskaan tingi ensiluokkaisen korkeasta laadusta. 

Lue lisää sylintereistämme sekä korjaus- ja huoltopalveluistamme ja käänny meidän puoleemme, kun tarvitset hydraulisylinterien asiantuntijan apua!

Yrityksemme investoi vahvasti tulevaan ja on Euroopan unionin osarahoittama

MIRO-hydraulisylinterit – laatua arvostavan valinta

MIRO-sylinterit ovat kovaan käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja hydraulisylintereitä. Voit valita tarvitsemasi tuotteet kattavasta valikoimastamme, mutta toteutamme sylintereitä myös yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja käyttötarkoituksen mukaisesti. Vahvalla asiantuntijuudella suunnittelemme ja modernisoimme tuotteen vastaamaan käyttötarvetta moitteettomasti. 

Suunnitteluprosessi käynnistyy asiakkaan yhteydenotosta sekä asiakkaan toimittamien alustavien suunnitelmien pohjalta. Uusi sylinteri voidaan suunnitella ja toteuttaa myös vanhan sylinterin pohjalta. Tällöin valmistamme meille toimitetun hydraulisylinterin tilalle uuden, entistä paremman version, joka palvelee käyttötarkoituksessaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää MIRO-sylintereistä

Sylintereiden huollot ja varaosat

Voit toimittaa meille myös korjausta tai huoltoa vaativan hydraulisylinterisi. Tutkimme sylinterin ja laadimme suunnitelman sekä kustannusarvion huollosta. Toteutamme korjaukset kaikille merkeille vahvalla ammattitaidolla ja tarpeen mukaan myös nopealla aikataululla. 

Saat kauttamme myös alkuperäiset MIRO-varaosat hydraulisylintereihin. Myymme korkealaatuisia sylinteriputkia sekä sylinterivarsia kilpailukykyisin hinnoin. Olemme myös apunasi juuri oikean, tarvettasi vastaavan raaka-aineen valitsemisessa.

Lue lisää

Valitse ammattitaitoinen, kokenut ja asiakaslähtöinen toimija

Pikapaja Oy panostaa laatuun. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta – tuotteita joiden kestävyyteen ja toimintavarmuuteen luotamme sataprosenttisesti.

Olemme hydraulisylintereiden kivenkovia asiantuntijoita 50 vuoden monipuolisella kokemuksella.

Suunnittelemme ja valmistamme alan parhaimmistoon kuuluvat MIRO-sylinterit yksilöllisesti tarpeesi mukaan.

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia! Meiltä saat ystävällistä palvelua ammattilaisen tehokkuudella.

Toimitamme hydraulisylinterit Pyhäsalmelta käsin yrityksille Suomeen sekä ulkomaille.